Се продава дизел вилушкар на аукција

PDF
дизел вилушкар
дизел вилушкар
дизел вилушкар слика 2
дизел вилушкар слика 3
дизел вилушкар слика 4
дизел вилушкар слика 5
дизел вилушкар слика 6
дизел вилушкар слика 7
дизел вилушкар слика 8
дизел вилушкар слика 9
Заинтересирани сте за огласот?
1/9
PDF
Цена:
— (аукција)
оди на аукција
Побарајте цена
Прва регистрација:  2003-06-10
Работни часови:  6500 м/ч
Локација:  Белгија Lokeren
Датум на објавување:  5.6.2024
Каталошки број на продавачот:  A3-21490-40
Аукција:  1
Датум на извршување:  2024-06-10 07:33
Датум на завршување:  2024-06-24 21:29
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Дизел вилушкар

Англиски
Batteries defective - color yellow - does not drive

= More information =

Auction:
- Closing date: 24 Jun 2024
- Type: online

= Dealer information =

VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
Batterien defekt -
Fährt nicht

= Weitere Informationen =

Auktion:
- Enddatum: 24 Jun 2024
- Typ: Online

= Firmeninformationen =

VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
Auktion:
- Slutdato: 24 jun 2024
- Type: online

= Forhandleroplysninger =

VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
Subasta:
- Fecha límite: 24 jun 2024
- Tipo: online

= Información de la empresa =

VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
Batteries défectueuses - couleur jaune - ne roule pas

= Plus d'informations =

Vente aux enchères:
- Date de fermeture: 24 juin 2024
- Type: en ligne

= Information sur la société =

VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
Batterijen defect -
rijdt niet

= Meer informatie =

Veiling:
- Sluitdatum: 24 jun 2024
- Type: online

= Bedrijfsinformatie =

VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
Aukcja:
- Data zamknięcia: 24 jun 2024
- Typ: online

= Informacje o przedsiębiorstwie =

VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
Leilão:
- Data de encerramento: 24 jun 2024
- Tipo: online

= Informações do concessionário =

VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
Аукцион:
- Дата закрытия: 24 jun 2024
- Тип: в Интернете

= Информация о дилере =

VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
VAVATO does not carry out a technical inspection of the vehicles. This vehicle is openly sold by online auction покажи контакти
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи

Yale GDP40VX6 22.000 € Дизел вилушкар 2012 3257 м/ч Белгија, AALST
Yale GDP30VX 11.000 € Дизел вилушкар 2014 4053 м/ч Белгија, AALST
Yale GDP25VX 12.200 € Дизел вилушкар 2015 5395 м/ч Белгија, AALST
Yale GDP40VX5 15.300 € Дизел вилушкар 2008 8020 м/ч Белгија, AALST
Yale GDP35VX 14.200 € Дизел вилушкар 2013 5364 м/ч Белгија, AALST
Yale GDP40VX6 29.000 € Дизел вилушкар 2020 8237 м/ч Белгија, AALST