Огласот Се продава дизел вилушкар TCM FD30Z5T на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
дизел вилушкар TCM FB18-7 TCM FB18-7 4.354 € Дизел вилушкар 2006 Шведска, Västernorrland
дизел вилушкар TCM FD40T2 TCM FD40T2 19.000 € Дизел вилушкар 2003 7800 м/ч Италија, Cuneo
дизел вилушкар TCM FD60-9     V-2294 TCM FD60-9 V-2294 цена на барање Дизел вилушкар 2004 8052 м/ч Унгарија, Vecsés
дизел вилушкар TCM FA25B TCM FA25B цена на барање Дизел вилушкар 2002 1497 кг Мексико, Chihuahua
дизел вилушкар TCM VM400 FB30 TCM VM400 FB30 цена на барање Дизел вилушкар 1999 3500 м/ч Италија, Cuneo
дизел вилушкар TCM FD30Z5T
Продадено
дизел вилушкар TCM FD30Z5T
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 2
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 3
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 4
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 5
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 6
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 7
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 8
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 9
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 10
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 11
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 12
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 13
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 14
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 15
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 16
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 17
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 18
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 19
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 20
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 21
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 22
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 23
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 24
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 25
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 26
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 27
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 28
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 29
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 30
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 31
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 32
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 33
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 34
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 35
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 36
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 37
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 38
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 39
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 40
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 41
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 42
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 43
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 44
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 45
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 46
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 47
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 48
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 49
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 50
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 51
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 52
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 53
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 54
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 55
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 56
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 57
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 58
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 59
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 60
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 61
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 62
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 63
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 64
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 65
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 66
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 67
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 68
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 69
дизел вилушкар TCM FD30Z5T слика 70
1/70
Марка:  TCM
Модел:  FD30Z5T
Година на производство:  2002
Работни часови:  9884 м/ч
Носивост:  3000 кг
Вкупна тежина:  4539 кг
Висина на подигање:  4 м
Локација:  Шведска Rosersberg
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  196541
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-12 11:29
Мотор
Гориво:  дизел
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Дизел вилушкар TCM FD30Z5T

Шведски
Stativ: TMC VM-400-31L
Längd: mm
Gaffellängd: 1200mm
Totallängd: mm
Bredd: mm
Max körhöjd: mm
Motviktstruck
Gaffelspridning
Sidoförskjutning
Mått & vikt
Övriga upplysningar
Säljarens kommentarer
Дизел вилушкари TCM
Резултати од пребарување: 167 огласа
Прикажи
Претплати се