Огласот Се продава дизел вилушкар TCM FHD35Z8 на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
дизел вилушкар TCM FB18-7 TCM FB18-7 4.376 € Дизел вилушкар 2006 Шведска, Västernorrland
дизел вилушкар TCM FD100 TCM FD100 17.000 € Дизел вилушкар 4748 м/ч 10000 кг Кина, Shanghai
дизел вилушкар TCM VM400 FB30 TCM VM400 FB30 цена на барање Дизел вилушкар 1999 3500 м/ч Италија, Cuneo
дизел вилушкар TCM FHD35Z8
Продадено
дизел вилушкар TCM FHD35Z8
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 2
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 3
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 4
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 5
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 6
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 7
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 8
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 9
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 10
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 11
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 12
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 13
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 14
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 15
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 16
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 17
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 18
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 19
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 20
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 21
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 22
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 23
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 24
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 25
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 26
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 27
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 28
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 29
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 30
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 31
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 32
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 33
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 34
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 35
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 36
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 37
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 38
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 39
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 40
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 41
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 42
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 43
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 44
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 45
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 46
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 47
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 48
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 49
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 50
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 51
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 52
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 53
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 54
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 55
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 56
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 57
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 58
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 59
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 60
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 61
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 62
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 63
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 64
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 65
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 66
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 67
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 68
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 69
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 70
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 71
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 72
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 73
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 74
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 75
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 76
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 77
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 78
дизел вилушкар TCM FHD35Z8 слика 79
1/79
Марка:  TCM
Модел:  FHD35Z8
Работни часови:  2922 м/ч
Носивост:  3140 кг
Вкупна тежина:  6060 кг
Висина на подигање:  3.5 м
Локација:  Шведска Rosersberg
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  196472
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 10:11
Опис
Вкупни димензии:  должина - 5.8 м, широчина - 1.3 м
Мотор
Гориво:  дизел
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Дизел вилушкар TCM FHD35Z8

Шведски
Gaffellängd: 1800mm
Motviktstruck TCM FHD35Z8 / Reparationsobjekt
Tiltstativ
Gaffelspridning
Gaffel sidoförskjutning
Mått & vikt
Säljarens kommentarer
Дизел вилушкари TCM
Резултати од пребарување: 170 огласа
Прикажи
Претплати се