Огласот Се продава дизел вилушкар TMC FD25T3 на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
дизел вилушкар TCM FB18-7 TCM FB18-7 4.353 € Дизел вилушкар 2006 Шведска, Västernorrland
дизел вилушкар Yale GDP55MJ Yale GDP55MJ 10.750 € Дизел вилушкар 2005 8908 м/ч Холандија, Winterswijk Meddo
дизел вилушкар Hyster H14.00XM-6 Hyster H14.00XM-6 цена на барање Дизел вилушкар 2005 5964 м/ч Данска, Odder
дизел вилушкар Still EK12 Still EK12 3.110 € Дизел вилушкар 2009 Шведска, Skåne
дизел вилушкар TMC FD25T3
Продадено
дизел вилушкар TMC FD25T3
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 2
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 3
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 4
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 5
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 6
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 7
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 8
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 9
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 10
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 11
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 12
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 13
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 14
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 15
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 16
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 17
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 18
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 19
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 20
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 21
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 22
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 23
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 24
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 25
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 26
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 27
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 28
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 29
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 30
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 31
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 32
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 33
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 34
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 35
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 36
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 37
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 38
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 39
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 40
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 41
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 42
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 43
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 44
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 45
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 46
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 47
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 48
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 49
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 50
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 51
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 52
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 53
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 54
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 55
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 56
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 57
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 58
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 59
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 60
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 61
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 62
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 63
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 64
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 65
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 66
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 67
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 68
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 69
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 70
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 71
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 72
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 73
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 74
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 75
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 76
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 77
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 78
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 79
дизел вилушкар TMC FD25T3 слика 80
1/80
Марка:  TMC
Модел:  FD25T3
Година на производство:  2005
Работни часови:  4274 м/ч
Носивост:  2500 кг
Вкупна тежина:  4830 кг
Висина на подигање:  3.3 м
Локација:  Шведска Rosersberg
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  196542
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-13 09:55
Опис
Вкупни димензии:  должина - 2000 м, широчина - 1.2 м
Мотор
Гориво:  дизел
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Дизел вилушкар TMC FD25T3

Шведски
Stativtyp: Duplex
Gaffellängd med förlängning: 1600mm
Max körhöjd: ca 2800mm
Motviktstruck
Tiltstativ
Gaffelspridning
Gaffel sidoförskjutning
Mått & vikt
Säljarens kommentarer