Огласот Се продава дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
дизел вилушкар Toyota 40-8FD60N Toyota 40-8FD60N 55.890 € Дизел вилушкар 2015 6000 кг Шведска, Norrbotten
дизел вилушкар Toyota 02 - 8FDF18 Toyota 02 - 8FDF18 17.500 € Дизел вилушкар 2014 5871 м/ч Италија, Cuneo
вилушкар на гас Toyota 7FGU60 Toyota 7FGU60 26.000 € Вилушкар на гас 2013 5637 м/ч Полска, Kęty
дизел вилушкар Toyota FD50 Toyota FD50 9.500 US$ Дизел вилушкар 2018 2200 м/ч Кина, 合肥市
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20
Продадено
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 2
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 3
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 4
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 5
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 6
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 7
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 8
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 9
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 10
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 11
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 12
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 13
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 14
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 15
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 16
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 17
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 18
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 19
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 20
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 21
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 22
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 23
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 24
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 25
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 26
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 27
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 28
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 29
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 30
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 31
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 32
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 33
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 34
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 35
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 36
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 37
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 38
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 39
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 40
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 41
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 42
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 43
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 44
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 45
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 46
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 47
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 48
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 49
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 50
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 51
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 52
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 53
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 54
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 55
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 56
дизел вилушкар Toyota 02-3FD20 слика 57
1/57
Марка:  Toyota
Модел:  02-3FD20
Работни часови:  2217 м/ч
Носивост:  2000 кг
Вкупна тежина:  3400 кг
Висина на подигање:  3 м
Локација:  Шведска Rosersberg
Датум на објавување:  5.6.2024
Каталошки број на продавачот:  196538
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-12 11:11
Опис
Вкупни димензии:  3.35 м × 1.15 м × 2.2 м
Мотор
Гориво:  дизел
Оски
Оски:  2
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Дизел вилушкар Toyota 02-3FD20

Шведски
Gaffellängd: 1150mm
Max körhöjd: 2200mm
Gaffeltruck
Tiltstativ
Mått & vikt
Säljarens kommentarer
Дизел вилушкари Toyota
Резултати од пребарување: 527 огласа
Прикажи
Претплати се