Огласот Се продава количка со платформа Pallvagn на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
количка со платформа Materialvagn Materialvagn 53,36 € Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Fatvagn Fatvagn аукција Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Lyftvagn Lyftvagn аукција Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Transportvagn Transportvagn аукција Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Pallvagn
Продадено
количка со платформа Pallvagn
количка со платформа Pallvagn слика 2
количка со платформа Pallvagn слика 3
количка со платформа Pallvagn слика 4
количка со платформа Pallvagn слика 5
количка со платформа Pallvagn слика 6
количка со платформа Pallvagn слика 7
количка со платформа Pallvagn слика 8
количка со платформа Pallvagn слика 9
1/9
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1986910
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-10 10:25
Опис
Вкупни димензии:  1.2 м × 0.8 м × 0.66 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Количка со платформа Pallvagn

Шведски
Information om användning:Objektet har inte varit i bruk under de senaste 12 månadernaInformation från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Lasthjälp med: Lastmaskin
Колички со платформи
Резултати од пребарување: 212 огласа
Прикажи
Претплати се