Огласот Се продава количка со платформа Transportvagn на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
количка со платформа Materialvagn Materialvagn 53,36 € Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Fatvagn Fatvagn аукција Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Lyftvagn Lyftvagn аукција Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Transportvagn
Продадено
количка со платформа Transportvagn
количка со платформа Transportvagn слика 2
количка со платформа Transportvagn слика 3
количка со платформа Transportvagn слика 4
количка со платформа Transportvagn слика 5
количка со платформа Transportvagn слика 6
количка со платформа Transportvagn слика 7
1/7
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1975958
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 11:41
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Количка со платформа Transportvagn

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Övriga mått: Lastyta:2x1m
Колички со платформи
Резултати од пребарување: 212 огласа
Прикажи
Претплати се