Огласот Се продава количка со платформа Transportvagn на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
количка со платформа Fatvagn Fatvagn аукција Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Materialvagn Materialvagn 53,36 € Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Lyftvagn Lyftvagn аукција Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Transportvagn Transportvagn аукција Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Transportvagn
Продадено
количка со платформа Transportvagn
количка со платформа Transportvagn слика 2
количка со платформа Transportvagn слика 3
количка со платформа Transportvagn слика 4
количка со платформа Transportvagn слика 5
количка со платформа Transportvagn слика 6
1/6
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1976273
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 11:24
Опис
Вкупни димензии:  височина - 0.5 м
Состојба
Состојба:  половни
Дополнителни информации
Боја:  црвен

Дополнителни информации — Количка со платформа Transportvagn

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Längd (mm): Ca 3300
Bredd (mm): Lastyta: 1500
Колички со платформи
Резултати од пребарување: 212 огласа
Прикажи
Претплати се