Огласот Се продава количка со платформа Transportvagn на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
количка со платформа Lyftvagn Lyftvagn 8,88 € Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Verkstadsvagn Verkstadsvagn 8,88 € Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Fatvagn Fatvagn аукција Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Materialvagn Materialvagn 79,96 € Количка со платформа Шведска, Karlstad
количка со платформа Transportvagn
Продадено
количка со платформа Transportvagn
количка со платформа Transportvagn слика 2
количка со платформа Transportvagn слика 3
количка со платформа Transportvagn слика 4
количка со платформа Transportvagn слика 5
количка со платформа Transportvagn слика 6
количка со платформа Transportvagn слика 7
количка со платформа Transportvagn слика 8
количка со платформа Transportvagn слика 9
1/9
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1976063
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 11:36
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Количка со платформа Transportvagn

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Typskylt: Saknas
Övriga mått: Lastyta: 3150x2500
Колички со платформи
Резултати од пребарување: 104 огласа
Прикажи
Претплати се