Troostwijk Auctions
Troostwijk Auctions
Во продажба: 466 огласа
6 години на Forkliftonline
Телефонските броеви се проверени
Во продажба: 466 огласа
6 години на Forkliftonline
Огласот Се продава количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225
Продадено
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 2
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 3
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 4
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 5
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 6
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 7
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 8
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 9
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 10
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 11
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 12
количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225 слика 13
1/13
Марка:  Jungheinrich
Модел:  ECE 225
Година на производство:  2011
Работни часови:  7313 м/ч
Локација:  Романија Hereclean
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  91560431
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-12 15:06
Мотор
Гориво:  електро
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Количка за комисионирање Jungheinrich ECE 225

Англиски
fork length: 2400
net weight: 1136
load capacity: 2500
length: 3600
height: 1450
width: 830
Колички за комисионирање Jungheinrich
Резултати од пребарување: 85 огласа
Прикажи
Претплати се