Огласот Се продава конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4
Продадено
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 2
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 3
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 4
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 5
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 6
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 7
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 8
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 9
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 10
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 11
конзолна дигалка PMH PKO 1000/4 слика 12
1/12
Марка:  PMH
Модел:  PKO 1000/4
Година на производство:  2013
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1980938
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-10 10:20
Состојба
Состојба:  половни
Дополнителни информации
Боја:  син

Дополнителни информации — Конзолна дигалка PMH PKO 1000/4

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Övriga mått: Längd på arm: 4070
Höjd: 3810
Конзолни дигалки PMH
Резултати од пребарување: 1 оглас
Прикажи
Претплати се