Огласот Се продава конзолна дигалка Pelarsvängarm на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
конзолна дигалка Pelarsvängarm
Продадено
конзолна дигалка Pelarsvängarm
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 2
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 3
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 4
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 5
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 6
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 7
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 8
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 9
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 10
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 11
конзолна дигалка Pelarsvängarm слика 12
1/12
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1975914
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 11:45
Опис
Вкупни димензии:  должина - 6 м, височина - 4.65 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Конзолна дигалка Pelarsvängarm

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Höjd: 4,65
Övriga mått: Längd på arm: 6M
Конзолни дигалки
Резултати од пребарување: 62 огласа
Прикажи
Претплати се