Огласот Се продава конзолна дигалка Pelarsvängkran на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
конзолна дигалка Pelarsvängkran
Продадено
конзолна дигалка Pelarsvängkran
конзолна дигалка Pelarsvängkran слика 2
конзолна дигалка Pelarsvängkran слика 3
конзолна дигалка Pelarsvängkran слика 4
конзолна дигалка Pelarsvängkran слика 5
конзолна дигалка Pelarsvängkran слика 6
конзолна дигалка Pelarsvängkran слика 7
конзолна дигалка Pelarsvängkran слика 8
конзолна дигалка Pelarsvängkran слика 9
конзолна дигалка Pelarsvängkran слика 10
конзолна дигалка Pelarsvängkran слика 11
1/11
Носивост:  1000 кг
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1982128
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-10 10:21
Опис
Вкупни димензии:  должина - 3.07 м, височина - 3.85 м
Состојба
Состојба:  половни
Дополнителни информации
Боја:  син

Дополнителни информации — Конзолна дигалка Pelarsvängkran

Шведски
Övriga mått: 300x300 Armens längd: 3070
Höjd: 3850
tillverkningsår: Information saknas
Конзолни дигалки
Резултати од пребарување: 56 огласа
Прикажи
Претплати се