Огласот Се продава надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
надземна дигалка PMH CH2 PMH CH2 8,88 € Надземна дигалка 2010 500 кг Шведска, Karlstad
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m
Продадено
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 2
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 3
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 4
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 5
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 6
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 7
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 8
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 9
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 10
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 11
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 12
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 13
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 14
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 15
надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m слика 16
1/16
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  5.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1990326
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 11:12
Опис
Вкупни димензии:  должина - 36 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Надземна дигалка Akapp Ca 2 x 36 m

Шведски
Information om användning:Objektet har inte varit i bruk under de senaste årenInformation från nuvarande ägare:Inga kända fel mer än normalt slitage för ett begagnat objekt
tillverkare: Akapp
Längd: 2 x 36 m
Надземни дигалки
Резултати од пребарување: 319 огласа
Прикажи
Претплати се