Огласот Се продава палетни сталажи на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
палетни сталажи
Продадено
палетни сталажи
палетни сталажи слика 2
палетни сталажи слика 3
палетни сталажи слика 4
палетни сталажи слика 5
палетни сталажи слика 6
палетни сталажи слика 7
1/7
Локација:  Шведска Bankeryd
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  196172
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 09:54
Опис
Вкупни димензии:  широчина - 2 м, височина - 2.4 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Палетни сталажи

Шведски
Djup: 1400mm fot
djup armar: 1000mm 12st
Grenställ
4st L-ben
Mått & vikt
Палетни сталажи
Резултати од пребарување: 1129 огласа
Прикажи
Претплати се