Огласот Се продава палетни сталажи Dexion Speedlock на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
палетни сталажи Dexion P90 Dexion P90 50 € Палетни сталажи Германија, Friedrichshafen
палетни сталажи Gravity Werehouse Gravity Werehouse цена на барање Палетни сталажи Полска, Zamość
палетни сталажи Dexion Speedlock
Продадено
палетни сталажи Dexion Speedlock
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 2
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 3
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 4
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 5
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 6
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 7
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 8
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 9
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 10
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 11
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 12
палетни сталажи Dexion Speedlock слика 13
1/13
Марка:  Dexion
Модел:  Speedlock
Локација:  Финска
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  A6-19865-71
Аукција:  1
Датум на извршување:  2024-05-30 02:00
Датум на завршување:  2024-06-20 01:59
Опис
Вкупни димензии:  1.06 м × 2.44 м × 4.8 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Палетни сталажи Dexion Speedlock

Фински
Quantity: 1
80 pallet places from beams

18 floor places

Pre-packed. The seller will be able to help with loading
No known bugs
Палетни сталажи Dexion
Резултати од пребарување: 36 огласа
Прикажи
Претплати се