Огласот Се продава палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
палетни сталажи Kardex SHUTTLE 250 NT Kardex SHUTTLE 250 NT цена на барање Палетни сталажи 2000 Швајцарија, Brugg
палетни сталажи Gravity Werehouse Gravity Werehouse цена на барање Палетни сталажи Полска, Zamość
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves
Продадено
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 2
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 3
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 4
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 5
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 6
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 7
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 8
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 9
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 10
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 11
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 12
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 13
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 14
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 15
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 16
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 17
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 18
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 19
палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves слика 20
1/20
Марка:  Kardex
Модел:  automated dispensing system shelves
Локација:  Финска
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  A6-19865-17
Аукција:  1
Датум на извршување:  2024-05-30 02:00
Датум на завршување:  2024-06-20 01:59
Опис
Вкупни димензии:  0.95 м × 2.5 м × 0.2 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Палетни сталажи Kardex automated dispensing system shelves

Фински
Quantity: 200
leveys: 2500
pituus: 950
About 220pcs of shelves and wooden frames from Kardex for separating goods. Low wooden frames about 10cm high about 135pcs
taller 6pcs

The shelves are suitable at least for the carousel shelves of the Shuttle-XP-500 model.

Wooden frames can be placed on shelves to divide things.

The seller can lift the frames to the picking up car
Палетни сталажи Kardex
Резултати од пребарување: 1 оглас
Прикажи
Претплати се