Огласот Се продава палетни сталажи Pallställ на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
палетни сталажи Gerdmans Gerdmans 53,31 € Палетни сталажи Шведска, Karlstad
палетни сталажи Pallställ
Продадено
палетни сталажи Pallställ
палетни сталажи Pallställ слика 2
палетни сталажи Pallställ слика 3
палетни сталажи Pallställ слика 4
палетни сталажи Pallställ слика 5
палетни сталажи Pallställ слика 6
палетни сталажи Pallställ слика 7
палетни сталажи Pallställ слика 8
1/8
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1975989
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 11:40
Опис
Вкупни димензии:  височина - 4.5 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Палетни сталажи Pallställ

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Djup: 1,05m
Övriga mått: Längd på balkar: 20st 192cm 10st 278cm
Палетни сталажи
Резултати од пребарување: 681 огласа
Прикажи
Претплати се