Огласот Се продава палетни сталажи Upplagsbockar 4st на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
палетни сталажи Materialställ Materialställ 35,54 € Палетни сталажи Шведска, Karlstad
палетни сталажи Hyllsystem Hyllsystem 231 € Палетни сталажи 2021 Шведска, Karlstad
палетни сталажи Upplagsbockar 4st
Продадено
палетни сталажи Upplagsbockar 4st
палетни сталажи Upplagsbockar 4st слика 2
палетни сталажи Upplagsbockar 4st слика 3
палетни сталажи Upplagsbockar 4st слика 4
палетни сталажи Upplagsbockar 4st слика 5
палетни сталажи Upplagsbockar 4st слика 6
1/6
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1976169
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 11:30
Опис
Вкупни димензии:  должина - 2.7 м, височина - 0.81 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Палетни сталажи Upplagsbockar 4st

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Längd: 2,7
Höjd: 0,81
Палетни сталажи
Резултати од пребарување: 1130 огласа
Прикажи
Претплати се