Огласот Се продава палетни сталажи Virkesställ 2st на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
палетни сталажи Gerdmans Gerdmans 53,31 € Палетни сталажи Шведска, Karlstad
палетни сталажи Virkesställ 2st
Продадено
палетни сталажи Virkesställ 2st
палетни сталажи Virkesställ 2st слика 2
палетни сталажи Virkesställ 2st слика 3
палетни сталажи Virkesställ 2st слика 4
палетни сталажи Virkesställ 2st слика 5
палетни сталажи Virkesställ 2st слика 6
палетни сталажи Virkesställ 2st слика 7
1/7
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  5.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1990536
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-10 11:10
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Палетни сталажи Virkesställ 2st

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Палетни сталажи
Резултати од пребарување: 681 огласа
Прикажи
Претплати се