Огласот Се продава работна платформа Omme Liftkorg Omme на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
работна платформа Arbetskorg Arbetskorg 26,65 € Работна платформа Шведска, Karlstad
работна платформа Omme Liftkorg Omme
Продадено
работна платформа Omme Liftkorg Omme
работна платформа Omme Liftkorg Omme слика 2
работна платформа Omme Liftkorg Omme слика 3
работна платформа Omme Liftkorg Omme слика 4
работна платформа Omme Liftkorg Omme слика 5
работна платформа Omme Liftkorg Omme слика 6
работна платформа Omme Liftkorg Omme слика 7
работна платформа Omme Liftkorg Omme слика 8
1/8
Марка:  Omme
Модел:  Liftkorg Omme
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1985684
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 10:55
Опис
Вкупни димензии:  широчина - 0.71 м, височина - 1.16 м
Каросерија
Димензии на каросерија:  должина - 0.85 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Работна платформа Omme Liftkorg Omme

Шведски
Information om användning:Objektet har använts till uthyrningInformation från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Djup: 850 mm