Огласот Се продава регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
регален вилушкар Jungheinrich ETV216 Jungheinrich ETV216 10.310 € Регален вилушкар 2014 22187 м/ч Обединето Кралство, Hampshire
регален вилушкар Jungheinrich ETV214 Jungheinrich ETV214 цена на барање Регален вилушкар 2014 11402 м/ч Холандија, Zaltbommel
регален вилушкар Jungheinrich ETV214 Jungheinrich ETV214 цена на барање Регален вилушкар 2014 10259 м/ч Холандија, Zaltbommel
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z
Продадено
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 2
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 3
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 4
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 5
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 6
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 7
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 8
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 9
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 10
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 11
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 12
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 13
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 14
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 15
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 16
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 17
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 18
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 19
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 20
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 21
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 22
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 23
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 24
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 25
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 26
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 27
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 28
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 29
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 30
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 31
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 32
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 33
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 34
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 35
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 36
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 37
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 38
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 39
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 40
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 41
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 42
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 43
регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z слика 44
1/44
Марка:  Jungheinrich
Модел:  EKS 110 Z
Година на производство:  2014
Локација:  Шведска Trelleborg
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  196478
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-12 11:03
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Регален вилушкар Jungheinrich EKS 110 Z

Шведски
Batteri: Jungheinrich batteri från 2020 24volt/620ah Drifts timmar 3159
Gaffellängd: 1200 mm gafflar
Laddare: Jungheinrich SLH090 24 volt/75 amp
Truck
Lyftkapacitet 1,0 ton
Lyfthöjd 2800 mm
Brandsläckare
Регални вилушкари Jungheinrich
Резултати од пребарување: 219 огласа
Прикажи
Претплати се