Огласот Се продава самоистоварувачки сандак Containrar 2st на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
самоистоварувачки сандак Sedimentcontainer 2 st Sedimentcontainer 2 st 195,50 € Самоистоварувачки сандак 2.6 м 1.37 м Шведска, Karlstad
самоистоварувачки сандак Containrar 2st
Продадено
самоистоварувачки сандак Containrar 2st
самоистоварувачки сандак Containrar 2st слика 2
самоистоварувачки сандак Containrar 2st слика 3
самоистоварувачки сандак Containrar 2st слика 4
самоистоварувачки сандак Containrar 2st слика 5
самоистоварувачки сандак Containrar 2st слика 6
самоистоварувачки сандак Containrar 2st слика 7
1/7
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  5.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1989010
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-10 11:11
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Самоистоварувачки сандак Containrar 2st

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Самоистоварувачки сандаци
Резултати од пребарување: 34 огласа
Прикажи
Претплати се