Ritchie Bros  France SAS
Ritchie Bros France SAS
Во продажба: 3566 огласа
10 години на Forkliftonline
Адресата е проверена
Телефонските броеви се проверени
Во продажба: 3566 огласа
10 години на Forkliftonline

Се продава телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) на аукција

PDF
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable)
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable)
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 2
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 3
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 4
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 5
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 6
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 7
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 8
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 9
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 10
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 11
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 12
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 13
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 14
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 15
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 16
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 17
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 18
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 19
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 20
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 21
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 22
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 23
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 24
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 25
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 26
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 27
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 28
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 29
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 30
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 31
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 32
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 33
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 34
телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable) слика 35
Заинтересирани сте за огласот?
1/35
PDF
Цена:
— (аукција)
оди на аукција
Побарајте цена
Контактирајте го продавачот
Марка:  Manitou
Локација:  Франција Saint Aubin sur Gaillon
Датум на објавување:  5.6.2024
Каталошки број на продавачот:  14773818
Аукција:  1
Датум на извршување:  2024-06-25
Датум на завршување:  2024-06-27
Дополнителна опрема
Вилушки: 
Состојба
Состојба:  половни
Дополнителни информации
VIN:  OBL

Дополнителни информации — Телескопски натоварувач Manitou MT1840 Chariot Telescopique (Inoperable)

Англиски
lot: 87
Chariot Telescopique (Inoperable)
Enclosed Cab
18 m Max Lift Height
4000 kg Max Lift Capacity
Manual Coupler
Outriggers
Auxiliary Hydraulic Plumbing
440/80R24 Tires
LOCATED-IN-ST AUBIN SUR GAILLON-FRA ** PAS DE DOCUMENTS / NO DOCUMENTS ** ** GRUE NECESSAIRE AU CHARGEMENT / CRANE NEEDED FOR LOADING ** Closing Time: 2024-06-25 09:27:20 AM
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи