Огласот Се продава телескопски натоварувач Manitou Telehandler на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
телескопски натоварувач Manitou MT 1840 (991) Manitou MT 1840 (991) 47.000 € Телескопски натоварувач 2016 3701 м/ч Белгија, Balen
телескопски натоварувач Manitou MT 933 (442) Manitou MT 933 (442) 61.500 € Телескопски натоварувач 2022 196 м/ч Белгија, Balen
нови телескопски натоварувач Manitou MRT 1845-115 Нови Manitou MRT 1845-115 цена на барање Телескопски натоварувач дизел 40 км/ч Белгија, Moerbeke
телескопски натоварувач Manitou MLT845 Manitou MLT845 60.000 € Телескопски натоварувач 2018 1482 м/ч Белгија, Lontzen
телескопски натоварувач Manitou Telehandler
Продадено
телескопски натоварувач Manitou Telehandler
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 2
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 3
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 4
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 5
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 6
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 7
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 8
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 9
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 10
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 11
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 12
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 13
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 14
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 15
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 16
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 17
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 18
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 19
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 20
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 21
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 22
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 23
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 24
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 25
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 26
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 27
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 28
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 29
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 30
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 31
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 32
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 33
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 34
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 35
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 36
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 37
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 38
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 39
телескопски натоварувач Manitou Telehandler слика 40
1/40
Марка:  Manitou
Модел:  Telehandler
Година на производство:  1994
Локација:  Белгија Sint-Niklaas
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  JIU963
Аукција:  1
Датум на извршување:  2024-05-30 19:00
Датум на завршување:  2024-06-10 17:00
Оски
Оски:  2
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Телескопски натоварувач Manitou Telehandler

Англиски
Manitou telehandler of the year.

Papers available.
Starts and drives perfectly. Always been well maintained.
No damages.
Includes 1 hydraulic pallet fork.
Includes 1 straw skirt.
Margin: No
4-wheel drive
Hydraulic adjustable forks
Air tyres
4-wheel drive
Hydraulic adjustable forks
Air tyres
Телескопски натоварувачи Manitou
Резултати од пребарување: 1142 огласа
Прикажи
Претплати се