Ritchie Bros  France SAS
Ritchie Bros France SAS
Во продажба: 2940 огласа
10 години на Forkliftonline
Адресата е проверена
Телефонските броеви се проверени
Во продажба: 2940 огласа
10 години на Forkliftonline

Се продава телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique на аукција

PDF
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 2
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 3
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 4
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 5
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 6
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 7
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 8
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 9
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 10
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 11
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 12
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 13
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 14
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 15
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 16
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 17
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 18
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 19
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 20
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 21
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 22
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 23
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 24
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 25
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 26
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 27
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 28
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 29
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 30
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 31
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 32
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 33
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 34
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 35
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 36
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 37
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 38
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 39
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 40
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 41
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 42
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 43
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 44
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 45
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 46
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 47
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 48
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 49
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 50
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 51
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 52
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 53
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 54
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 55
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 56
телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique слика 57
Заинтересирани сте за огласот?
1/57
PDF
Цена:
— (аукција)
оди на аукција
Побарајте цена
Контактирајте го продавачот
Марка:  Merlo
Година на производство:  2008
Локација:  Франција Saint Aubin sur Gaillon
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  14795579
Аукција:  1
Датум на извршување:  2024-06-25
Датум на завршување:  2024-06-27
Аукцијата започнува за:  5 дена 10:49
Оски
Оски:  2
Дополнителна опрема
Лопата: 
Состојба
Состојба:  половни
Дополнителни информации
VIN:  B7512863
Боја:  зелен

Дополнителни информации — Телескопски натоварувач Merlo P40.17 Chariot Telescopique

Англиски
Chariot Telescopique
Enclosed Cab
17 m Max Lift Height
4000 kg Max Lift Capacity
Hydraulic Coupler
Outriggers
Frame Leveling
Auxiliary Hydraulic Plumbing
400/70-24 Tires
LOCATED-IN-ST AUBIN SUR GAILLON-FRA ** PAS DE DOCUMENTS/ NO DOCUMENTS ** Closing Time: 2024-06-25 09:07:35 AM
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи