Огласот Се продава трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk
Продадено
трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk
трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk слика 2
трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk слика 3
трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk слика 4
трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk слика 5
трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk слика 6
трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk слика 7
трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk слика 8
1/8
Марка:  Hörby Bruk
Модел:  Transportvagn Hörby Bruk
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1976013
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-11 11:39
Опис
Вкупни димензии:  2.58 м × 1.1 м × 0.67 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Трансферна количка Hörby Bruk Transportvagn Hörby Bruk

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Övriga mått: Lastyta: 2580x1100 i nuvarande utförande
Dragstång med ögla