Огласот Се продава вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG 213 Jungheinrich EFG 213 12.900 € Вилушкар на три тркала 2012 2486 м/ч Чехија, Červená Voda
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG 216K Jungheinrich EFG 216K 12.500 € Вилушкар на три тркала 2012 5535 м/ч Германија, Nürtingen
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG215-DZ550 Jungheinrich EFG215-DZ550 цена на барање Вилушкар на три тркала 2012 3547 м/ч Германија, Olfen
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG215 Jungheinrich EFG215 цена на барање Вилушкар на три тркала 2013 27062 м/ч Шпанија, Barcelona, L'Ametlla del Vallès
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K
Продадено
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 2
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 3
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 4
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 5
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 6
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 7
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 8
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 9
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 10
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 11
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 12
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 13
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 14
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 15
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 16
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 17
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 18
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 19
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 20
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 21
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 22
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 23
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 24
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 25
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 26
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 27
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 28
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 29
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 30
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 31
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 32
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 33
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 34
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 35
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 36
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 37
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 38
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 39
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 40
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 41
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 42
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 43
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 44
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 45
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 46
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 47
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 48
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 49
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 50
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 51
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 52
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 53
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 54
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 55
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 56
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 57
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 58
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 59
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 60
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 61
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 62
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 63
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 64
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 65
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 66
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 67
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 68
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 69
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 70
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 71
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 72
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 73
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 74
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 75
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 76
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 77
вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K слика 78
1/78
Марка:  Jungheinrich
Модел:  EFG216K
Година на производство:  2012
Локација:  Шведска Trelleborg
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  196475
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-12 08:41
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Вилушкар на три тркала Jungheinrich EFG216K

Шведски
Batteri: Midac batteri från 2022, 48 volt/625ah
bränsle: 29855 h
Truck
Lyftkapacitet 1,6 ton
Lyfthöjd 3600 mm
Вилушкари на три тркала Jungheinrich
Резултати од пребарување: 104 огласа
Прикажи
Претплати се