Огласот Електричен вилушкар Still RX20-18 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
електричен вилушкар Still RX60-40 Still RX60-40 12.950 € Електричен вилушкар 2007 17850 м/ч Германија, Stuhr
електричен вилушкар Still RX20-16 Still RX20-16 6.950 € Електричен вилушкар 2007 13600 м/ч Германија, Stuhr
електричен вилушкар Still RX60-50 Still RX60-50 16.950 € Електричен вилушкар 2007 9217 м/ч Германија, Stuhr
електричен вилушкар Still RX20-18 Still RX20-18 7.950 € Електричен вилушкар 2007 8479 м/ч Германија, Stuhr
електричен вилушкар Still R60-45 Still R60-45 5.950 € Електричен вилушкар 2007 10601 м/ч Германија, Stuhr
електричен вилушкар Still RX20-18
Продадено
електричен вилушкар Still RX20-18
електричен вилушкар Still RX20-18 слика 2
електричен вилушкар Still RX20-18 слика 3
електричен вилушкар Still RX20-18 слика 4
1/4
Марка:  Still
Модел:  RX20-18
Тип:  електричен вилушкар
Година на производство:  2007
Работни часови:  8479 м/ч
Носивост:  1800 кг
Тип на јарбол:  триплекс
Локација:  Германија Stuhr
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  7313992
Опис
Вкупни димензии:  височина - 2.87 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Електричен вилушкар Still RX20-18

Германски
Preis: auf Anfrage Zwischenverkauf vorbehalten
Freihub: 2230 mm
Reifen: Superelastik
Batterie: 2016 48V 625Ah
Anbaugeräte: Seitenschieber
Zubehör: 3. Ventil Einpedal, Mehrhebel, Seitenschieber
Verfügbarkeit: sofort verfügbar