Огласот Електричен вилушкар Still RX60-30L/600L е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
електричен вилушкар Still RX 20-18 / 6223 Still RX 20-18 / 6223 8.280 € Електричен вилушкар 2019 15834 м/ч Германија, Ludwigsfelde / Berlin
електричен вилушкар Still RX60-35 Still RX60-35 цена на барање Електричен вилушкар 2019 8360 м/ч Германија, Crailsheim
електричен вилушкар Still RX 20-16 / 6221 Still RX 20-16 / 6221 10.680 € Електричен вилушкар 2019 15412 м/ч Германија, Ludwigsfelde / Berlin
електричен вилушкар Still RX 20-16 / 6221 Still RX 20-16 / 6221 10.680 € Електричен вилушкар 2019 14864 м/ч Германија, Ludwigsfelde / Berlin
електричен вилушкар Still RX 20-18 / 6223 Still RX 20-18 / 6223 8.280 € Електричен вилушкар 2019 15667 м/ч Германија, Ludwigsfelde / Berlin
електричен вилушкар Still RX60-30L/600L
Продадено
електричен вилушкар Still RX60-30L/600L
електричен вилушкар Still RX60-30L/600L слика 2
електричен вилушкар Still RX60-30L/600L слика 3
електричен вилушкар Still RX60-30L/600L слика 4
1/4
Марка:  Still
Модел:  RX60-30L/600L
Тип:  електричен вилушкар
Година на производство:  2020
Работни часови:  14907 м/ч
Носивост:  3000 кг
Вкупна тежина:  3604 кг
Тип на јарбол:  стандард
Локација:  Германија Stuhr
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  7307047
Опис
Вкупни димензии:  височина - 2.975 м
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Електричен вилушкар Still RX60-30L/600L

Германски
Preis: auf Anfrage Zwischenverkauf vorbehalten
Reifen: Superelastik
Batterie: 2020 80V 775Ah
Zubehör: 4. Ventil Front und Dachscheibe, Doppelpedal, Minihebel
Verfügbarkeit: sofort verfügbar