Погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач

PDF
погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач
погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач
погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач слика 2
погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач слика 3
погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач слика 4
погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач слика 5
погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач слика 6
погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач слика 7
погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач слика 8
Заинтересирани сте за огласот?
1/8
PDF
100 €
Контактирајте го продавачот
Тип:  погонска оска
Број на дел:  Spicer 311. 721.14.073.02, 711.14.034.01, 721.14.046.02, 721.14.072.02, 721.14.04.456.
Каталошки број на оригиналот:  Spicer 311. 721.14.073.02, 711.14.034.01, 721.14.046.02, 721.14.072.02, 721.14.04.456.
Локација:  Украина Біла
Датум на објавување:  4.6.2024
Forkliftonline ID:  WM24190
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Погонска оска Manitou Spicer 311 за телескопски натоварувач

Украински
Спайсер 311.
721.14.073.02, - 250 $
711.14.034.01, - 255 $
721.14.046.02, - 194 $
721.14.072.02, -150 руб.
721.14.04.456. - 70 $
Spicer 311.
721.14.073.02, - 250$
711.14.034.01, - 255$
721.14.046.02, - 194$
721.14.072.02, -150$
721.14.04.456. - 70$
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи