Телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer

PDF
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 2
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 3
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 4
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 5
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 6
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 7
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 8
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 9
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 10
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 11
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 12
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 13
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 14
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 15
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 16
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 17
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 18
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 19
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 20
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 21
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 22
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 23
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 24
телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer слика 25
Заинтересирани сте за огласот?
1/25
PDF
64.760 €
Нето цена
279.900 PLN
79.654,80 €
Бруто цена
Контактирајте го продавачот
Марка:  JCB
Тип:  телескопски натоварувач
Година на производство:  2022
Работни часови:  752 м/ч
Носивост:  3500 кг
Висина на подигање:  9.5 м
Локација:  Полска Niepołomice
Датум на објавување:  4.6.2024
Forkliftonline ID:  YQ37668
Мотор
Марка:  JCB
Сила:  110 кс (81 kW)
Гориво:  дизел
Турбо: 
Менувач
Тип:  PowerShift
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Телескопски натоварувач JCB 535-95 Turbo 110hp Aircon Joysick Aircon Pich up Hitch - 1 onwer

Полски
JCB 535-95 TURBO Joystick Aircondition LOADALL for sale

Year of production: 2022
Type: Loadall
Condition: Very good
Condition tyres: 80%
Mileage: 752
Engine power: 110 Hp
Engine type: JCB

Equipment:

closed heated cab, front windscreen guard, a maximum lifting capacity 3.5 Tons, maximum extension 9.5 meters, POWERSHIFT transmission, 4×4 drive, all wheel steer, fenders on both axles, hydraulic line, Joystick control, Air Con, JCB Q-FIT with pallet forks, rear pick up hitch, Immobilizer, radio, flashing beacon.
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи

JCB 531 70 2023 541 mth 67.330 € Телескопски натоварувач 03/2023 541 м/ч Полска, Zagrody
JCB 531 70 2022 633 mth 61.550 € Телескопски натоварувач 02/2022 3100 кг Полска, Zagrody
JCB JCB 540-170 59.930 € Телескопски натоварувач 2019 1944 м/ч Полска, Gorlice