Огласот Телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
телескопски натоварувач Caterpillar TH336 AG Caterpillar TH336 AG 54.500 € Телескопски натоварувач 2014 3200 м/ч Австрија, Wolfsbach
телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS
Продадено
телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS
телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS слика 2
телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS слика 3
телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS слика 4
телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS слика 5
телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS слика 6
телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS слика 7
телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS слика 8
телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS слика 9
1/9
Марка:  Merlo
Модел:  Panoramic P75.9 CS
Тип:  телескопски натоварувач
Година на производство:  2015
Прва регистрација:  2015-05-15
Работни часови:  3091 м/ч
Носивост:  11200 кг
Нето тежина:  7500 кг
Вкупна тежина:  18700 кг
Локација:  Австрија Hörsching
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  41748
Оски
Оски:  2
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Телескопски натоварувач Merlo Panoramic P75.9 CS

Германски
Disposition: Lager
Beschreibung
MERLO P 75.9
7500kg Tragkraft
11200kg Eigengewicht
Niveauausgleich
Irrtum und Vorverkauf vorbehalten