Телескопски натоварувач nc FDC 380

PDF
телескопски натоварувач nc FDC 380
телескопски натоварувач nc FDC 380
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 2
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 3
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 4
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 5
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 6
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 7
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 8
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 9
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 10
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 11
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 12
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 13
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 14
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 15
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 16
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 17
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 18
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 19
телескопски натоварувач nc FDC 380 слика 20
Заинтересирани сте за огласот?
1/20
PDF
32.000 €
Нето цена
Контактирајте го продавачот
Тип:  телескопски натоварувач
Година на производство:  1995
Работни часови:  3840 м/ч
Нето тежина:  59500 кг
Висина на подигање:  64 м
Локација:  Белгија Lontzen
Датум на објавување:  5.6.2024
Каталошки број на продавачот:  462 - CE177
Состојба
Состојба:  половни
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи

Merlo Roto 30.16 25.000 € Телескопски натоварувач 1998 5378 м/ч Белгија, Lontzen
Manitou MT 1440 46.000 € Телескопски натоварувач 2016 2817 м/ч Белгија, Lontzen
Manitou MT 1440 44.000 € Телескопски натоварувач 2016 3694 м/ч Белгија, Lontzen
Merlo Roto 45.19 42.000 € Телескопски натоварувач 2009 6193 м/ч Белгија, Lontzen
Manitou MT 625 (828) 36.750 € Телескопски натоварувач 2018 3708 м/ч Белгија, Balen
Manitou MT 1840 (464) 39.750 € Телескопски натоварувач 2011 5657 м/ч Белгија, Balen