Поставување оглас
Forkliftonline е онлајн платформа за продажба на вилушкари, магацинска опрема и резервни делови
4 милиони купувачи месечно
80 илјади единици продадени возила месечно
6.500 компании продаваат опрема секој ден
22 години на пазарот
Продавајте опрема за ракување со материјали со Forkliftonline!