Продавајте опрема за ракување со материјали со Forkliftonline!

Како да почнете да продавате?

1
Апликација

Испратете апликација веднаш

2
Повикај

Почекајте повик од менаџерот

3
Избор на пакет

Изберете најповолен пакет

4
Креирање страница

Страницата за продажби е готова

Поднесете пријава за регистрација веднаш!
Проверете го телефонскиот број: тој треба да е во меѓународен формат и да го содржи кодот на државата.

Ние нудиме:

Поставете ја својата опрема за ракување со материјали на веб-страницата Forkliftonline

Огласи за вашата опрема за ракување со материјал за продажба ќе бидат поставени на forkliftonline.mk и други верзии на веб-страницата (со сите детали автоматски преведени).

Секој оглас може да содржи детален опис на опремата за ракување со материјал, неограничен број на фотографии и видеа, детални информации за вашата компанија и сите податоци за контакти.

Страница на вашата компанија на Forkliftonline

На вашата страница, ќе ги објавиме сите информации за компанијата:

  • Лого и опис на дејноста на вашата компанија, работно време
  • Информации за контакт: телефонски броеви, имиња и фотографии од лицата за контакт
  • Адреса, мапа со насоки и дури и Google street view на вашата фирма
  • Фотографии и видеа за вашата компанија
  • Освен тоа, овде купувачите можат да ги разгледаат сите ваши огласи и да се претплатат за добивање нови понуди

Додавање информации за вашата компанија во каталогот на продавачи на опрема за ракување со материјал на Forkliftonline

Вашата компанија ќе биде претставена во каталог на продавачи со погодно пребарување за купувачите, во список и географски на мапа.

Можност за креирање веб-сајт на платформата Forkliftonline

Нашата платформа го олеснува креирањето на веб-сајтот за вашата компанија.

Не мора да барате програмер, да се грижите за хостинг, да додавате содржина и да го поддржувате веб-сајтот.

Веб-сајтот на платформата Forkliftonline ќе ги вклучи сите информации за вашата компанија и севкупната залиха на опрема за ракување со материјал со описи, фотографии и видеа.

Можете да го поврзете сопствениот домен на платформата Forkliftonline, да нарачате регистрација на домен кај нас или да користите бесплатно веб-сајт на поддомен како yourcompany.forkliftonline.mk

Испраќање на вашите огласи во списокот за примачи на претплатниците на Forkliftonline

Нашата база на податоци опфаќа повеќе од 650000 претплатници кои се заинтересирани за купување на различни видови на опрема за ракување со материјал.

Секој нов оглас го испраќаме на сите претплатници кои би можеле да се заинтересирани за овој вид на магацинска опрема.

Сами можете да го пробате билтенот: одете на кој било дел на веб-сајтот и кликнете на копчето „претплати се“ над листата со огласи.

Автоматско ажурирање на огласи од вашиот извор

Не морате ништо да внесувате рачно: ние можеме автоматски да ги увезуваме и редовно да ги ажурираме вашите огласи од изворот што сте го навеле.

Имаме интеграции со најпопуларните портали од нашата област и со услугите за размена на податоци.

Исто така можеме да го поставиме автоматското ажурирање директно од вашиот веб-сајт.

Можност да се извезуваат огласи на други портали

Forkliftonline поддржува извоз на огласи на 200 други веб-сајтови. Дури и на Facebook страницата на вашата компанија!

Пристап до детални статистики за огласот

Целосна статистика за компанијата или статистика за секој оглас: прегледи на огласот, прегледи на телефонски броеви, пораки од клиенти, преминувања на месинџер.

Исто така има опција да се види статистиката за сите дејства во земјата на купивачот.

Вграден преведувач за комуникација со клиенти од која било земја

Можете да го користите вградениот преведувач за читање пораки од корисници од која било земја, па дури и да им одговорите на нивниот јазик.

Поддршка од личен менаџер

Менаџерот ќе одговори на сите ваши прашања, ќе ви помогне да го одберете најдобриот пакет за поставување оглас и постојано ќе ја следи ефикасноста на вашите огласи.

Предности на Forkliftonline:

Eфективност
Повеќе од 8.1 милиони клиенти и 80 илјади единици продадена опрема за ракување со материјал секој месец
Современост
Брз и адаптивен веб-сајт, универзално пребарување и едноставна навигација
Удобност
Детална статистика, едноставно управување со огласот, увоз/извоз на оглас, личен менаџер - се за попријатни продажби
Професионализам
22 години на пазарот - експерти за продажба на опрема за ракување со материјали онлајн преку интернет

Повеќе од 6500+ компании веќе работат со нас:

Регистрирај се
Рецензии на наши клиенти
Испратете апликација за регистрација веднаш!