Огласот Се продава палетни сталажи Virkesställ 1st на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
палетни сталажи Materialställ Materialställ 8,93 € Палетни сталажи Шведска, Karlstad
палетни сталажи Hyllsystem Hyllsystem 17,86 € Палетни сталажи 2021 Шведска, Karlstad
палетни сталажи Virkesställ 1st
Продадено
палетни сталажи Virkesställ 1st
палетни сталажи Virkesställ 1st слика 2
палетни сталажи Virkesställ 1st слика 3
палетни сталажи Virkesställ 1st слика 4
палетни сталажи Virkesställ 1st слика 5
1/5
Локација:  Шведска Karlstad
Датум на објавување:  5.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1990588
Аукција:  1
Датум на завршување:  2024-06-10 10:55
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Палетни сталажи Virkesställ 1st

Шведски
Information från nuvarande ägare:Begagnad, inga kända fel
Палетни сталажи
Резултати од пребарување: 778 огласа
Прикажи
Претплати се