Forkliftonline » Огласувајте на Forkliftonline

Огласувајте на Forkliftonline

Forkliftonline е онлајн платформа за продажба на вилушкари, магацинска опрема и резервни делови.
Бројот на корисници дневно е повеќе од 145 000 кои прегледуваат повеќе од 1060000 страници, а овој број се зголемува секој ден. Нашиот веб-сајт исто така се појавува прв по впишувањето на клучните зборови во главните пребарувачи.
Поставувањето огласи на Forkliftonline е многу ефикасна инвестиција во напорите да привлечете целни клиенти.

Регистрација на компанија и поставување на огласи

Огласите на Forkliftonline се всушност можност да го продадете вашиот производ брзо и профитабилно. Огласите се поставуваат во тематските секции и несомнено ќе бидат прегледани од потенцијалните купувачи. Можно е да се поставуваат огласи во име на компании како и за поединци.

Огласување со банер

Огласувањето со банер е еден од најпопуларните начини на огласување на интернет во денешно време. Оваа ефикасна алатка овозможува да се привлечат клучните корисници да го посетат вашиот веб-сајт како и да се подигне рејтингот и на добро позната компанија и на нов бренд.
Linemedia
Контакти:
тел: +386 828 80121
Работно време: Pon. - Pet. 9.00 - 17.00

Испрати порака

Проверете го телефонскиот број: тој треба да е во меѓународен формат и да го содржи кодот на државата.