Огласот Електричен вилушкар RX 60 - 35 L е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
електричен вилушкар Still RX60-35 Plus Still RX60-35 Plus цена на барање Електричен вилушкар 2020 4921 м/ч Холандија, Raamsdonksveer
електричен вилушкар Linde E20R (387) Linde E20R (387) цена на барање Електричен вилушкар 2019 11451 м/ч Холандија, Haaksbergen
електричен вилушкар Linde E20PH-02 (386) EVO Linde E20PH-02 (386) EVO цена на барање Електричен вилушкар 2019 8305 м/ч Холандија, Haaksbergen
електричен вилушкар Linde E25 (387) Linde E25 (387) цена на барање Електричен вилушкар 2019 2872 м/ч Холандија, Haaksbergen
електричен вилушкар RX 60 - 35 L
Продадено
електричен вилушкар RX 60 - 35 L
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 2
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 3
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 4
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 5
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 6
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 7
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 8
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 9
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 10
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 11
електричен вилушкар RX 60 - 35 L слика 12
1/12
Тип:  електричен вилушкар
Година на производство:  2020
Работни часови:  7526 м/ч
Локација:  Холандија Wijchen
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  1892282
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Електричен вилушкар RX 60 - 35 L

Холандски
Manufacturer + model:STILL RX 60 - 35 L
Mast:3F6600
ID:24071.8756
Cat.:Used
Mast:3F6600
Lowered height:2930 mm
Lifting height:6640 mm
Capacity:3500 kg
Year:2020
Hours:7526 hours
Capacity:80 v / 775 ah - Hawker