Огласот Дизел вилушкар EP Equipment EFL702 820 HC е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
дизел вилушкар Manitou MI 25 D Manitou MI 25 D цена на барање Дизел вилушкар 2022 10 м/ч Обединето Кралство, Northampton
дизел вилушкар Hyster H2.0XT Hyster H2.0XT 18.300 € Дизел вилушкар 2019 4154 м/ч Обединето Кралство, Hampshire
дизел вилушкар Toyota 02-8FDF30 Toyota 02-8FDF30 22.970 € Дизел вилушкар 2019 1468 м/ч Обединето Кралство, Hampshire
дизел вилушкар EP Equipment EFL702 820 HC
Продадено
дизел вилушкар EP Equipment EFL702 820 HC
дизел вилушкар EP Equipment EFL702 820 HC слика 2
дизел вилушкар EP Equipment EFL702 820 HC слика 3
дизел вилушкар EP Equipment EFL702 820 HC слика 4
дизел вилушкар EP Equipment EFL702 820 HC слика 5
дизел вилушкар EP Equipment EFL702 820 HC слика 6
дизел вилушкар EP Equipment EFL702 820 HC слика 7
1/7
Марка:  EP Equipment
Модел:  EFL702 820 HC
Тип:  дизел вилушкар
Година на производство:  2022
Работни часови:  44 м/ч
Носивост:  7000 кг
Висина на подигање:  4 м
Локација:  Обединето Кралство Hampshire
Датум на објавување:  4.6.2024
Каталошки број на продавачот:  646457
Опис
Ширина на вилушки:  150 мм
Вкупни димензии:  височина - 3.02 м
Оски
Оски:  2
Ентериер
Индивидуално осветлување: 
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Дизел вилушкар EP Equipment EFL702 820 HC

Англиски
brand: EP
Euro mast: 2W400
Tyres: SUPERELASTIC
SS
Half Cab
Cabin Fan
Cabin Heater
Blue Spot